Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pia, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
17.04.2021
Pre REGISTROVANÝCH zákazníkov objednávka nad 33 EUR - poštovné ZADARMO.
Výhody registrácie. Registrujte sa a získate poštovné zadarmo od 33 EUR. Pre neregistrovaných zákazníkov poštovné zadarmo od 55 EUR. Výhody registr... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!

Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.

Jedinečné historické artefakty

Spracovanie hrozna

  • Novinka
  • TOP produkt

Jozef Kováč - Spracovanie hrozna

Jozef Kováč - Spracovanie hrozna Kniha, ktorá sa zaoberá komplexnou problematikou pestovania, zberu, ochrany a spracovania viniča. Pred samotným sprac... celý popis
Dostupnosť
Nie je skladom
Nie sme platcovia DPH
1 €
Momentálne nie je k dispozícii
Číslo produktu:987
Rok vydania:1990
Stav knihy, chyby:1/2 - veľmi dobrý, niekoľko fliačkov na stránkach - viď foto
Náklad:4000 ks
Vydavateľstvo:Príroda
Väzba:tvrdá - laminovaná
Počet strán:404
Jazyk:slovenský
Autor:Jozef Kováč a kolektív
Strážiť cenu / dostupnosť
Podobné produkty
  • TOP produkt
  • Novinka
Vinič v záhrade
5 €
5 €
Skladom 1 ks
ks
  • TOP produkt
  • Novinka
Herbář, jinak bylinář, velmi užitečný
ks
  • TOP produkt
  • Novinka
Výživa a hnojenie záhradných plodín
4,50 €
4,50 €
Skladom 1 ks
ks
  • TOP produkt
  • Novinka
Pomologický atlas I., II.
23,90 €
23,90 €
Skladom 1 ks
ks
  • TOP produkt
  • Novinka
Vínne etikety
2,50 €
2,50 €
Skladom 1 ks
ks
Kompletné špecifikácie

Jozef Kováč - Spracovanie hrozna

Kniha, ktorá sa zaoberá komplexnou problematikou pestovania, zberu, ochrany a spracovania viniča. Pred samotným spracovaním hrozna je potrebné vykonať množstvo činností, aby výsledný produkt bol kvalitný, zdravý a spĺňal všetky ďalšie kvalitatívne a technologické požiadavky.

Obsah knihy:

Predmet, ciele a národohospodársky význam vinárskej výroby, Hrozno ako surovina na výrobu vína, Výrobné zariadenia na spracovanie hrozna, Získavanie a úpravy hroznového muštu, Chemické zloženie muštu a jeho úprava, Kvasenie muštu, Faktory ovplyvňujúce kvasenie, Riadené kvasenie, Ošetrovanie a školenie vína, Filtrácia vína, Fľašovanie vína, Výroba špeciálnych vín, Posudzovanie a kontrola vína, Odpad pri výrobe vína a jeho zužitkovanie, Spracovanie hrozna na nealkoholické výrobky.

 

 

 

 

 

 

 

Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.

Online antikvariát Chaluparium.sk

Najčítanejšie na blogu

Antikvariát Chaluparium.sk

Kde nás nájdete

Rekreačná 1370/81

922 03  Vrbové

tel 0918 922 191

Kontakty
Chaluparium.sk
Pavol Viceník
(Po-Pia, 8-16 hod.)
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk