Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
(Po-Pia, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Novinky
17.04.2021
Pre REGISTROVANÝCH zákazníkov objednávka nad 33 EUR - poštovné ZADARMO.
Výhody registrácie. Registrujte sa a získate poštovné zadarmo od 33 EUR. Pre neregistrovaných zákazníkov poštovné zadarmo od 55 EUR. Výhody registr... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Blog
07.06.2021
Literatúra faktu
Knihy zo žánru literatúry faktu. čítať celé
Zobraziť všetky články
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!

Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.

Jedinečné historické artefakty

Spracovanie hrozna

  • Novinka
  • TOP produkt

Jozef Kováč - Spracovanie hrozna

Jozef Kováč - Spracovanie hrozna Kniha, ktorá sa zaoberá komplexnou problematikou pestovania, zberu, ochrany a spracovania viniča. Pred samotným sprac... celý popis
Dostupnosť
Skladom 1 ks
Nie sme platcovia DPH
12 €
ks
Číslo produktu:987
Rok vydania:1990
Stav knihy, chyby:1/2 - veľmi dobrý, niekoľko fliačkov na stránkach - viď foto
Náklad:4000 ks
Vydavateľstvo:Príroda
Väzba:tvrdá - laminovaná
Počet strán:404
Jazyk:slovenský
Autor:Jozef Kováč a kolektív
Strážiť cenu / dostupnosť
Podobné produkty
  • TOP produkt
  • Novinka
Výroba lihovin
65 €
65 €
Skladom 1 ks
ks
  • TOP produkt
  • Novinka
Výroba ovocných vín a nápojov v domácnosti 1970
ks
  • TOP produkt
  • Novinka
Ovocné šťavy, vína a likéry
4,50 €
4,50 €
Skladom 1 ks
ks
  • TOP produkt
  • Novinka
Encyklopédia vína
6 €
6 €
Skladom 1 ks
ks
  • TOP produkt
  • Novinka
Vyrábíme ušlechtilé destiláty
15 €
15 €
Skladom 1 ks
ks
  • TOP produkt
  • Novinka
Domáci výroba alkoholických a nealkoholických nápojů
ks
  • TOP produkt
  • Novinka
Kvasná mikrobiologie
18 €
18 €
Skladom 1 ks
ks
  • TOP produkt
  • Novinka
Výroba ovocných vín a nápojov v domácnosti 1974
ks
Kompletné špecifikácie

Jozef Kováč - Spracovanie hrozna

Kniha, ktorá sa zaoberá komplexnou problematikou pestovania, zberu, ochrany a spracovania viniča. Pred samotným spracovaním hrozna je potrebné vykonať množstvo činností, aby výsledný produkt bol kvalitný, zdravý a spĺňal všetky ďalšie kvalitatívne a technologické požiadavky.

Obsah knihy:

Predmet, ciele a národohospodársky význam vinárskej výroby, Hrozno ako surovina na výrobu vína, Výrobné zariadenia na spracovanie hrozna, Získavanie a úpravy hroznového muštu, Chemické zloženie muštu a jeho úprava, Kvasenie muštu, Faktory ovplyvňujúce kvasenie, Riadené kvasenie, Ošetrovanie a školenie vína, Filtrácia vína, Fľašovanie vína, Výroba špeciálnych vín, Posudzovanie a kontrola vína, Odpad pri výrobe vína a jeho zužitkovanie, Spracovanie hrozna na nealkoholické výrobky.

 

 

 

 

 

 

 

Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.

Online antikvariát Chaluparium.sk

Najčítanejšie na blogu

Antikvariát Chaluparium.sk

Kde nás nájdete

Rekreačná 1370/81

922 03  Vrbové

tel 0918 922 191

Kontakty
Logo
Chaluparium.sk
Pavol Viceník
Pavol Viceník
(Po-Pia, 8-16 hod.)
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk