Môžete sa kedykoľvek odhlásiť. Zasielame raz za 14 dní.
- Úvod
- Odborné a veda
- Technické a učebnice
- Spracovanie hrozna
Spracovanie hrozna
- Novinka
- TOP produkt

- Kompletné špecifikácie
- Komentáre 0
- Súvisiaci tovar5
- Spracovanie hroznaNie je skladom1 €
Jozef Kováč - Spracovanie hrozna
Kniha, ktorá sa zaoberá komplexnou problematikou pestovania, zberu, ochrany a spracovania viniča. Pred samotným spracovaním hrozna je potrebné vykonať množstvo činností, aby výsledný produkt bol kvalitný, zdravý a spĺňal všetky ďalšie kvalitatívne a technologické požiadavky.
Obsah knihy:
Predmet, ciele a národohospodársky význam vinárskej výroby, Hrozno ako surovina na výrobu vína, Výrobné zariadenia na spracovanie hrozna, Získavanie a úpravy hroznového muštu, Chemické zloženie muštu a jeho úprava, Kvasenie muštu, Faktory ovplyvňujúce kvasenie, Riadené kvasenie, Ošetrovanie a školenie vína, Filtrácia vína, Fľašovanie vína, Výroba špeciálnych vín, Posudzovanie a kontrola vína, Odpad pri výrobe vína a jeho zužitkovanie, Spracovanie hrozna na nealkoholické výrobky.